FORSIDE   ARBEJDSOMRÅDER    PRODUKTER    KONTAKT
 


Arbejdsområder

Om du har store eller små opgaver, så behøver du alligevel kun at henvende dig et sted.

Idé & Design
Vi laver selv opsætning og design på opgaverne, og har samtidig nogle gode Free-lancere tilknyttet.
Foto og tegninger m.v. klarer vi også så lad os komme med et forslag på din næste opgave.


Produktionsstyring
Der kan være mange ting at holde styr på i forbindelse med tryk produktion, så det tager vi os også af, og skal vi løse opgaver der består af flere elementer sørger vi for at samle trådene, så du bare får det færdige produkt i hånden. I forhold til produktionsstederne, virker vi også som vores kundes "advokat" vi sikrer kvaliteten, og ved hvad krav der kan stilles. Efter over 25 år i branchen, ved vi også hvad der skal holdes øje med, ved trykstarter m.v.

Forbrugsanalyser
En virksomhed kan have brug for mange forskellige tryksager og andre grafiske elementer, det kan være svært for en udenforstående, at sikre sig at alt dette bliver købt optimalt ind. Derfor tilbyder vi en gennemgang typisk af et årsforbrug, vi indhenter tilbud på de forskellige elementer og kommer med en ”rapport” der viser hvordan du kan købe optimalt ind - under hensyntagen til netop jeres forhold.

Planlægning
Hvis du har et produkt og et beløb, som du ønsker at bruge på at markedsføre det - så kan vi hjælpe dig med at lave en optimal planlægning af hvordan du får mest muligt for pengene, og i hvilken rækkefølge de forskellige elementer i ”kampagnen” skal sættes ind, f.eks. i forbindelse med annoncering, radiospots, flyers, plakater, web-site og meget mere.Er en udløber af Baun Grafisk Consult - det er en legeplads hvor der arbejdes med at udvikle spændende værktøjer til læringsstils undervisning i skolerne.

Det er nemlig et område, hvor udbudet af værktøjer til den type undervisning er stærkt begrænset, og ofte må den enkelte lærer selv fremstille sine materialer og værktøjer. Playducate forsøger at komme med nogle konkrete bud på hvordan det kan gøres mere proffessionelt, så prøv linket af, og se hvad vi også kan.

RØNNEVANG 33 • 7080 BØRKOP • TELEFON: 2138 5136 • FAX:7586 8659 • mail@baungrafisk.dk