FORSIDE   ARBEJDSOMRÅDER    PRODUKTER    KONTAKT
 


Produkter

Om du har store eller små opgaver, så behøver du alligevel kun at henvende dig et sted.

Tryksager
-Er et gigantisk område, og med solide kontakter og samarbejdspartnere såvel i Danmark som i udlandet, er vi istand til at løse stort set enhver opgave fra 10 print til husstandsomdelte kataloger.
f.eks. Løsblade, folders, bøger, hangtags, plakater, visitkort, mapper, konvolutter, kataloger, brevpapir, formularsæt, aviser, ringbind, faneblade, etiketter, manualer, brugsanvisninger, opstillingsvejledninger, menukort, billetter, omslag og meget, meget mere.

Udstillings og messematerialer
Det må siges at være et hastigt voksende område - og er et af de områder hvor vi har en relativ stor egenproduktion - vi kan levere f.eks. Roll-ups, bannere, skilte, fotostater, navneskilte, rullebannere, brochureholdere, pop-up vægge, demonstrations stande, reklamemåtter og alt muligt andet.

Reklamegaver
Her har vi også et pænt udvalg, i særdeleshed omkring Golfudstyr, kan vi klare lidt af hvert, men udover det, kan vi selvfølgelig også levere alt mulig andet, f.eks. nøgleringe, kuglepenne, engangslightere, paraplyer, badges, vognpoletter, gummiarmbånd, lanyards, lommeregnere, ure, og adskillige andre ting - vi har over 1000 varenumre i kataloget.

Annoncer
Opsætning af annoncer, indlevering til medier, samt medieplan tager vi os også af - også når det skal gå hurtigt, det er jo irriterende, hvis der er for langt fra tanke til handlingEr en udløber af Baun Grafisk Consult - det er en legeplads hvor der arbejdes med at udvikle spændende værktøjer til læringsstils undervisning i skolerne.

Det er nemlig et område, hvor udbudet af værktøjer til den type undervisning er stærkt begrænset, og ofte må den enkelte lærer selv fremstille sine materialer og værktøjer. Playducate forsøger at komme med nogle konkrete bud på hvordan det kan gøres mere proffessionelt, så prøv linket af, og se hvad vi også kan.

RØNNEVANG 33 • 7080 BØRKOP • TELEFON: 2138 5136 • FAX:7586 8659 • mail@baungrafisk.dk